BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA DIDAKTIK О‘YINLARDAN FOYDALANISH VA ULARNING AHAMIYATI - Allamov Shavkat Sharipovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining matematika darslarida didaktik o‘yinlаrdan fоydalanish оrqali o‘quv faolligini oshirish usullari o‘rganilgan.