BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING IJODIY QOBILIYATLARINI O‘YINLAR ORQALI RIVOJLANTIRISH - Niyozova Shahlo No‘monjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida didaktik o‘yinlardan foydalanish va uning o‘quvchilar tafakkurini oshirishda afzalliklari xususida.