БОШҚАРУВДА КОМПЕТEНТЛИК ВА УНГА ҚЎЙИЛАДИГАН ИЖТИМОИЙ- ПСИХОЛОГИК ТАЛАБЛАР - Yusupova Dildora Bekmaxamatova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мақолада замонавий раҳбар шахси компетентлигига тўхталиб, ушбу жиҳатнинг ижтимоий-психологик масалалари очиб берилган. Хусусан раҳбарнинг иродавий жихатлари ва унинг бошқарув фаолиятидаги ўрнига алоҳида тўхталиб ўтилган.