TAYYOR DISKLARNI TASHISH ARAVACHASINI PAYVANDLAB YIG’ISH TEXNOLOGIYASI - Mo’minov Saidasror; Abdug’ofurov Dostonbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Berilayotgan taklifning mazmuni: TPP-2P-9x6 platformali yuk tashuvchi aravalar omborlar, ishlab chiqarish maydonchalari va savdo nuqtalarida talab qilinadigan uskuna hisoblanadi. Korxona hududida o‘lchamli yuklarni tashish uchun mo’ljallangan. Bu sizga qo’shimcha mehnat xarajatlarisiz chetlab o’tish imkonini beradi. UHL-MASH ishlab chiqaruvchisidan yuk tashuvchi aravalar funksionallik bilan ajralib turadi. Ular modellarning keng assortimenti, amaliy dizayni va foydalanish qulayligi bilan ajralib turadi. Ombor jihozlarining xususiyatlarini batafsilroq ko’rib chiqildi.