UCHMA-UCH KONTAKTLI PAYVANDLASH TEXNOLOGIYASI VA QO’LLANILADIGAN SOHALARI - Boqiyev Xalilillox Xursandbek o’gʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Maqolada kontaktli payvandlash texnologiyasidan foydalanish, uchma-uch kontaktli payvandlash usuli va ularning qóllaniladigan sohalari haqida fikrlar bayon etilgan.