MENEDJMENT PA'NININ' JARATILIWI HA'M RAWAJLANIWI - Kazaxbaeva Mexriban Jamalatdin qizi; Aytmuratova Albinur Xalmurat qizi; Quwani'shbaeva Gu'lzada On'g'arbay qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotaciya: Menedjment yag'niy basqariwdin' payda boliwi,basqariwdin' o'zine ta'n qasiyetleri.F.Teylor,A.Fayol,Fredmund Malik ilimpazlardin basqariw jo'nelisine qosqan u'lesleri haqqinda