ASOSIY QANUNIMIZ-KONSITUTUTSIYANING AHAMIYATI - Sarsenbaev Asadbek Albertovich; Kazaxbaeva Mexriban Jamalatdinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotaciya: Davlatimiz ramzi bolgan asosiy qanunimizning jamiyattagi oz orni va Konstitutsiyaning yaratilishi