ИСЛОМИЙ БАНК ХИЗМАТЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Набиев Ислом Отабек ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотатсия: Мазкур мақолада Юртимизда ислом молияси тармоғи асосида банк хизматлари тизимини ташкил этиш ва унинг истиқболлари масалалари кўриб чиқилган.