OGAHIYNING O’ZBEK MUMTOZ ADABIYOTIDA TUTGAN O’RNI - Matyakubova Surayyo Abdullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Bugungi kunda badiiy matnning tahliliga o’zgacha yondashish talab qilinadi. Ushbu maqolada Ogahiy ijodi va o’zbek mumtoz adabiyotidagi mavqeyi bevosita o’zining asarlarini tahlil qilish orqali yoritib berilgan.