G‘AFUR G‘ULOM HAYOTI O‘Z ASARIDA - To‘xtayeva Aziza Dusmuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazku maqola G‘afur G‘ulom qalamiga mansub “Shum bola” asari haqida bo‘lib, unda adib asosan nimalarga urg‘u berganligi tahlil qilingan. Ushbu maqolada asardagi Shum bolaga xos xixlatlarni ifodalovchi ba’zi bir holatlar ham keltirilgan.