TALABALARDA KASBGA MOTIVATSION YO’NALGANLIKNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK JIHATLARI - Nazarova Gulnora Norbekovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Har bir inson dunyoga kelib, shakillanar ekan hayotga qiziqishini ortishida o’z yo’lini tanlaydi. Mazkur maqolada aynan talabalarda kasbga motivatsion yo’nalganlikning psixologik jihatlari ko’rib chiqiladi.