RAQAMLI MARKETING RIVOJLANISH STRATEGIYALARI - Raximbayev Musobek Komiljon oʻgʻli; Vafoyev Asadbek Normurot o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning yo’nalishlaridan biri bo’lmish internet-marketing sohasini rivojlantirish yuzasidan fikr va mulohazalar yuritiladi. Raqmli iqtisodiyot shuningdek, internet-marketing tushunchasi yurtimizga endi kirib kelayotganligi sababli, ushbu yonalish haqida manbalar afsuski yetarlicha topilmaydi. Joriy yetishmovchiliklarni bartaraf etish maqsadida maqolada turli mulohaza va takliflar taqdim etildi.