GAZ BALLONLI AVTOMOBILLARNI EKSPLUATATSIYASI AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Tadjibayev Abdinabi Abdiraxmonovich; Jovliyev Vasik Ulashevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gaz ballonli avtomobillarning ekspluatatsiyasi va uning hozirgi kundagi holati, afzalliklari kamchiliklari keltirilgan. Salbiy oqibatlarni bartaraf etish va ularni oldini olish uchun tavsiyalar keltirilgan.