GLOBAL DUNYODA SHAXS SALOMATLIGI VA PSXOLOGIK FAROVONLIGI - M.Maxsudova; M.Abduvohidova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mamlakatimiz mustaqillikka ershgandan so’ng sog’liqni saqlash va aholiga tibbiy xizmat ko’rsatish bo’yicha keng ko’lamli isloxotlar amalga oshirildi. Jumladan, yilnomalarni nomlanishi: 2000-yil “Sog’lom avlod yili”, 2016-yil ‘Sog’lom ona va bola yili” ushbu yo’sinda borishi bunga eng yaqqol misollardan biri desak mubolag’a bo’lmaydi.