BOSHLANG`ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARIDA NOAN`ANAVIY METODLARNI QO`LLASH SAMARADORLIGI - Kurbanbaeva Dilnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolamda matematika darslarida interfaol metodlardan foydalanish imkoniyatlari, afzalliklari va uni qo`llashdagi samaradorlik haqida so`z yuritiladi.