ONA ALLASI DUNYONI TEBRATAR - Kurtbayeva Ogulsapdi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ona allasi orqali bu dunyoda chaqaloq orom oladi. Uning buyuk muhabbati insonni ulug'laydi va e'zozolaydi.