UGLEVODORODLARNING TABIIY MANBALARI, NEFT, TABIIY GAZ, ULARNI BUTUN DUNYODAGI O'RNI VA AHAMIYATI - To'rayeva Maxfuza Muxitdinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, uglevodorodlarning tabiiy manbaalari neft, tabiiy gaz, ularni global miqyosdagi o’rni va ahamiyati haqida so’z yurutilgan.