SIFATLI TAʼLIM - TARAQQIYOT POYDEVORI - Sobirova Azizaxon Maribjon qizi ,; Nuriza Jigitali qizi , (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotasiya: Ushbu maqolada davlatimizni har tomonlama rivojlantirishda taʼlim- tarbiyaning tutgan oʻrni haqida batafsil yoritilgan.