HEMIS PLATFORMASI VA KREDIT-MODUL HAQIDA - Kazaxbaeva Mexriban Jamalatdin qizi; Ashimova Zauresh Jamag'ali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Hemis va kredit-modulning mazmun va mohiyati haqida