O`ZBEKISTONDA XALQ HUNARMANDCHILIGI TURLARI, RIVOJLANISH TARIXI, ISTIQBOLLARI - Umurova Dilfuza Azamadxodjayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda xalq hunarmandchiligining turlari, rivojlanish tarixi va istiqbollari haqida maʼlumotlar berilgan.