DARS - TA’LIM JARAYONINING ASOSIY SHAKLI SIFATIDA - Baxtiyorova Munira Mansur qizi , (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dars haqida umumiy tushuncha, darsga qo’yiladigan talablar, dars turlari va ularning o’quvchilarga qanday ta’sir ko’rsatishi bo’yicha umumiy ma’lumotlar berilgan.