VIRTUAL OLAM MANZARASI. IJOBIY VA SALBIY JIHATLARI - Rustamova Xusniya Ismatillayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqolada virtual reallik tushunchasining kelib chiqish tarixiga to‘xtalib o‘tilgan. Virtual reallikning inson ahloqiga salbiy va ijobiy ta’siri to‘g‘risida fikr yuritilgan. Internet tarmoqlarining inson ongi va irodasiga yetkazayotgan zarari haqida atroflicha bayon qilingan. Madaniyat bilan bir qatorda ma’naviyatning ham zamonaviy tus olishining asoratlari to‘g‘risida so‘z boradi