KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA FOBIYALARNI YUZAGA KELISH SABABLARI - Ergasheva Diloram; Oltiboyeva Shaxnoza (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarda yuzaga keladigan fobiyalar keng yoritilgan. Shuningdek fobiyalardan qanday qutulish haqida ham so’z yuritilgan..