BOLALAR UCHUN INGLIZ TILI LUG‘ATI MOBIL ILOVASI - Bekimmetova Durdona Ikromjon qizi; Frunzayeva Dilfuza Axmad qizi; Sultonmuratova Mashhura Quvonchbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolalarning til o’rganish konikmasini yanada oshirishda mobil ilovalardan samarali foydalanish haqida so’z yuritiladi. Chet tili darsi jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan unumli foydalanish, o’quvchining tilga bo‘lgan qiziqishini yanada oshirish va ularning xorijiy til bo’yicha egallaydigan bilim, ko‘nikma va malakalarini yuqori bo‘lishini ta’minlaydi.