AXBOROT XAVFSIZLIGI FANI BO’YICHA RIVOJLANTIRUVCHI O’QITISHNING DIDAKTIK ASOSLARINI TASHKIL ETISH - Boqiyeva G. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аnnotatsiya: Axborot xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha aloqa, axborotlashtirish va telekommunikatsiya texnologiyalarini rivojlantirish va takomillashtirish chora- tadbirlarini amalga oshirish, dars jarayonida rivojlantiruvchi o’qitish didaktik asoslaridan foydalanish ko’nikmasini shakllantirish.