“ARSHIN MAL ALAN” O’ZBEK TEATR SAHNASIDA - Fotima Ismoilova Izzat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada Uzeyir Gadjibekovning “Arshin mal alan” nomli pyesasi hamda uning O’zbek millik akademik drama teatrida sahnalashtirilgani haqida so’z boradi.