СУҒУРТА КОМПАНИЯЛАРИНИ БОШҚАРИШ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Гаюпов Дилшоджон Рустамжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: Мазкур мақолада суғурта ташкилотлари молияси ва уларни бошқаришнинг моҳияти очиб беришга бағишланган. Молиявий муносабатларнинг турлари, уларнинг мазмуни, суғурта маблағларининг айланиш тизими кўриб чиқилди.