TA`LIM SIFATINI BOSHQARISH ORQALI PROFESSIONAL TA`LIMNI MUKAMMALLASHTIRISH MASALALARI - Norov Odiljon Murodullayevich; Muminov Safar Jòraqul ògli; Almardanova Zebo Hamzayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi professional ta’lim tizimi holati, masofaviy ta’limni tashkil etishda mavjud muammo va kamchiliklar, ularni bartaraf etish hamda raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash masalalari, ta`lim sifatini boshqarish, rivojlantirish tendensiyalari aks ettirilgan.