“DEVONI HIKMAT” ASARINING BUXORO QO‘LYOZMA NUSXASI XUSUSIDA - H. O. Safarova; Nazarova Gulrux (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Ahmad Yassaviyning Buxoro San’at muzeyi xazinasida saqlanayotgan 16978 raqamli qo‘lyozma nusaxasi va ba’zi hikmatlar badiiyati haqida ma’lumot keltirilgan.