G’AFUR G’ULOM HAYOTI YOSHLARGA O’RNAK - Haqberdiyeva Husnubonu; Halilova Shahlo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston davlat arbobi, Sharq va G’arb ilg’or madaniyatining chuqur bilimdoni, xalq yozuvchisi G’afur G’ulom ijodi haqida batafsil ma’lumotlar tahlil qilingan. Shuningdek, G’afur G’ulomning Vatanni himoya qilish haqidagi tantanovar she’rlari, o’tmish sarqitlarini qoralovchi hajviylari haqida fikr- mulohazalar batafsil bayon etilgan.