ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ИЖТИМОИЙ ЖИҲАТДАН ХАВФЛИ АҲВОЛДА БЎЛГАН ВОЯГА ЕТМАГАНЛАР БИЛАН ИШЛАШДАГИ ФАОЛИЯТИ - Махмудов Жамшидбек Хасанбой ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ушбу мақола орқали муаллиф профилактика инспекторининг ижтимоий жиҳатдан хавфли аҳволда бўлган вояга етмаганлар билан ишлаш ўзига хослигини кўрсатиб, вояга етмаганларни ҳуқуқлари ва мажбурятлари кўрсатиб ўтилган қонун ҳужжатларини, ижтимоий жиҳатдан хавфли бўлган вояга етмаганлар тарбиясига оид адабиётларда келтирилган фикрларни баён этган.