PROFILAKTIKA INSPEKTORINING MULKIY TURDAGI JINOYATLANI ISSIQ ISSIQ IZIDAN FOSH ETISH YUZASIDAN CHORA-TADBIRLARI - Panjiyev Bunyod Ilhom o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Ushbu maqola orqali muallif O’zgalar mulkini talon taroj qilish jinoyatini izohli tahililini, o’zgalar mukini talon taroj qilish bilan bog’liq jinoyatlarni adabiyotlarda keltirilgan ta’riflarni, O’zbekiston Respublikasi Jinoyat kodeksida nazarda tutilgan jinoiy javobgarlikni, Mazkur jinoyatlarni fosh etishni kriminalistik va amaliy tahlillarini yoritib o’tgan.