MAKTABGACHA 6-7 YOSH BOLALARDAGI SHAXSIY VA KREATIV QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH - Sapayeva Gulnoza Azimboyevna; Kodirova Kumushoy Farxodjon qizi; Ergasheva Madina Farhod qizi; Sa`dullayeva Zebo Zoyirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yosh davridagi bolalarning psixologik xususiyatlari haqida so'z yuritiladi. Shuningdek bolalarni mustaqil va kreativ fikrlashga o'rgatishning psixologik mexanizmlari muhokama qilingan.