DELPHI DASTURLASH TILIDA OBEKTLAR HAQIDA - Raxmonov Nurmuhammad Qobiljon ōg'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqola Delphi dasturlash tilida obektlar haqida bo'lib delphi dasturi bo'yicha umumiy tushunchalar qisqacha mazmunda bir necha misollar orqali keltirilgan.