ХАЛҚАРО ТАЪЛИМ ДАСТУРЛАРИ АСОСИДА ИНТЕГРАЦИОН ЎҚИТИШ МЕХАНИЗМЛАРИ - Ташпулатова Дилором Мукимовна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: мақолада халқаро таълим дастурлари асосида ўқув фанларини интеграцион ўқитиш механизмлари тўғрисида фикр юритилган.