ҒОЯВИЙ-МАФКУРАВИЙ ИММУНИТЕТ ОРҚАЛИ ЁШЛАР ОНГИГА ТАЪСИР ЭТИШ - Нодира Назаркуловна Эшманова; Эргашева Севинч Хислат қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация: мақолада ғоявий-мафкуравий иммунитетни шакллантириш– баркамол шахсни шакллантиришнинг томойиллари, инсоният тарихий тараққиётида ўзига хос ўрин, ғоявий-мафкуравий кураш, ғоявий манфаатлар ўртасидаги тўқнашувнинг туб моҳияти баён этилган.