НОСТАНДАРТ ФИКРИЙ ТАФАККУР ЖАРАЁНИ ВА УНИНГ АСОСИЙ МЕЗОНЛАРИ - Турматов Жалолиддин Рахматуллаевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада ностандар фикрлаш, фикрий тафаккур жараёни, ностандарт фикрий тафаккур маҳсули, шахс парадигмаси, реаллик ва виртуаллик тушунчалари, ижодкорлик, яратувчанлик тушунчалар ёритилган ва ностандарт фикрлашга эга бўлган шахслар ҳаётидан айрим лавҳалар келтирилган.