TEMURIYLAR DAVRIDA SOLIQ YIG‘UVCHI AMALDORLAR - Turdaliyeva Gulasal Abdusalom qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada temuriylar davrida soliq yig‘uvchi amaldorlar va ularning vazifalari haqida atroflicha fikr-mulohazalar yuritilgan. Shuningdek maqolada, “Temur tuzuklari” asarida keltirilga amaldorlar haqidagi fikrlar, qarashlar va ularning vazifalari, qaday bo‘lishi lozimligi haqidagi fikrlar tahlil qilingan.