MUQIMIY QALAMIGA MANSUB “DARIG’O MULKIMIZ” MUXAMMASINING NASHRLARARO QIYOSIY TAHLILI - H.O. Safarova; X.I. Baxtiyorova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada Muqimiy asarlari nashrlaridagi hajviy she’rlarining farq va o’xshash tomonlari haqida mulohaza yuritilgan.