“БУХГАЛТЕРИЯ ХИСОБИ” ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ УСУЛЛАРИ - Умарова С.К. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Инновацион технология тушунчаси лотинча Innovation technologiy – янги жараён усуллари маъносини ифодалаб, бирор бир жараёндан оптимал янги ва самарадорлик натижа олишнинг янги усулларидан бири сифатида юритилади. Инновацион технологияларнинг умумий турлари инновацион таълим технологиялари, инновацион ишлаб чиқариш технологиялари, инновацион бошқариш технологиялари, инновацион лойихалаштириш технологиялари, инновацион қурилиш технлогиялари турларига ажратилади.