TUPROQ OSTIDAN SUG’ORISH TEXNIKASINING ELEMENTI VA PARAMETRLARINI TAVSIFI - Boysoatov Abduxoliq Charshanbi o’g’li; O’lmasov Suxrob (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qishloq xoʻjaligi o'simliklarni tuproq ostidan namlab sug'orish uchun qo'llaniladigan quvurni chuqurligi, diametri, suvni sarfi, teshiklar soni, ular orasidagi masofalarning optimal qiymatini o'rnatish orqali suv tejamkor texnika va texnologiyalar bo'ycha tafsiyalar berilgan.