JISMONIY MASHQLARNING INSON HAYOTIDAGI AHAMIYATI - Usmonova Gulshoda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jismoniy mashqlarning ahamiyati va kundalik turmushimizdagi o’rni haqida fikr yuritiladi.