BOʻLAJAK MUSIQA OʻQITUVCHILARINING MUSIQIY-NAZARIY BILIMLARI VA ULARNI KASBGA TAYYORLASH MASALALARI - Shukurova Nilufar G’ayratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Mazkur maqolada umumiy oʻrta ta’lim maktabi musiqa oʻqituvchisi kasbiy faoliyatining oʻziga xosligi, boʻlajak musiqa oʻqituvchilarining musiqiy-nazariy bilimlarini oshirish va ularni kasbga tayyorlash masalasi koʻrib chiqilgan.