SOG'LOM OVQATLANISH SALOMATLIK GAROVI - Rahimjonova Mavluda Sherali qizi; Ro‘ziyeva Sabohatxon Baxtiyorjon qizi; Abdurahmonova Azizaxon Vahobjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Sog'lom ovqatlanish salomatlik garovi hamda to‘g‘ri ovqatlanish qoidalari va ularga rioya qilish haqida ma'lumotlar berilgan.