SHUKUR XOLMIRZAYEV BARHAYOT IJODI - Qurbonov Dilshodbek Norxidir o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: ushbu maqolada zabardast o`zbek adibi Shukur Xolmirzayevning ijodi hayoti haqida va bugungi kundagi izlanishlar haqida so‘z boradi. Bizga ma`lumki yozuvchi ijodiga ko`plab izlanishlar olib borilgan . yozuvchining adabiyot sohasida qo`shgan hissasi ne chog`li ko`lamligini ko`rishimiz mumkin.