EKSKAVATORLARNING ISHCHI ORGANLARINING RIVOJLANISH - To'ychiyev Elmurod Alisher o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada ekskavatorlarning ishchi organlarining rivojlanish va vazifalari haqida maʼlumotlar berilgan.