BOSHLANG`ICH SINFLARDA MATEMATIKA O`QITISH METODIKASI VA DARSLARNI TO`G`RI TASHKIL QILISH - Umarova Munira Azamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang`ich ta`limda matematika fani, uning o`rgatilishi, ilk bosqichlarda o`qitish metodikasi shuningdek darslarni to`g`ri tashkil qilish haqida so`z yuritiladi.