MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI RASM CHIZISHGA O'RGATISHNING AFZALLIKLARI - Beknazarova Baxmaloy Shermuror qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy sohadagi rivojlanishini oshirish . Estetik dunyoqarashni shakllantirish. mavjud ilmiy-pedagogik, nazariy, falsafiy manbalarni o’rganish asosida muammoning nazariya va amaliyotdagi ahvoli o’rganiladi;