GEOFILTRATSIYA JARAYONLARINI STRUKTURAVIY MODELLASHTIRISHNING TADQIQ QILISH USULLARI - Xamrakulov Bobur (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada geofiltratsiya jarayonlarini tarkibiy modellashtirish bo'yicha tadqiqot usullari muhokama qilinadi. U suvni samarali filtrlash uchun ushbu jarayonlarni tushunish muhimligini ta'kidlab, tadqiqotning kiritilishi, usullari va natijalarini tushuntiradi.