AYOLLARNI ZO‘RAVONLIKDAN HIMOYA QILISH SOHASIDA O’ZBEKISTON RESPUBLIKASINING TAJRIBASI - Sayfullayev Jasur Nuriddin o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali muallif ayollarni zoravonlikdan himoya qilish sohasida O’zbekiston Respublikasining tajribasini, ularni zo’ravonlikdan himoya qilishni tashkiliy, huquqiy asoslarini, himoya orderini tushunchasi, qo’llash asoslari va shartlarini yoritib, adabiyotlarda mavzuga oid jumlalardan keltirib o’tib mavzuni ilmiy tahlil qilgan.